Mystique

Beste Gasten,

We mogen weer open! Vanaf as zaterdag 29 januari gaan de deuren weer open. Let op: Kijk bij Prijzen en Tijden voor de aangepaste tijden die we hanteren. Alvast veel Mystique Plezier toegewenst.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

M

Overige info

Aanvragen Heren / Paren lidmaatschapspas

Als u te horen krijgt, aan de balie of telefonisch, dat u een lidmaatschapspas aan moet vragen alvorens u toegang kunt krijgen tot onze club adviseren wij u het volgende te doen:
  • Maak een kopie van uw legitimatiebewijs en stuur dit op naar Parenclub Mystique, Zundertseweg 84, 4715 SC te Rucphen.
  • Voeg een kleine notitie toe met uw adresgegevens.
  • Uw aanvraag wordt dan bij onze administratie gearchiveerd.
  • Op het moment dat er weer lidmaatschapspassen uitgegeven worden dan sturen wij de pas, met de uitleg over onze club, naar uw thuisadres.
Voor alleen gaande heren die al langer onze club bezoeken en bekend zijn met onze huisregels is bovenstaande niet van toepassing.

Aandacht Voor Parkeren

Wij willen onze gasten er nogmaals, vriendelijk doch dringend, op wijzen dat men, gezien de toenemende drukte, de auto’s niet te ver van elkaar parkeert en alle mogelijke ruimte efficiënt gebruikt. Dit geldt in het bijzonder voor een aantal van onze succesvolle en drukbezochte themadagen. Onze parkeerplaats is groter dan de meeste mensen denken. Achteraan en aan de zijkant is voldoende ruimte om uw auto veilig te plaatsen. Parkeer aub. niet in de in- en uitrijroutes! Natuurlijk waken div. camera’s over uw auto. We zijn er ons terdege van bewust dat alcohol en autorijden niet verantwoord samengaan; spreek daarom tevoren af wie De BoB is. Een goede zaak voor uw eigen en andermans veiligheid. Dan blijft een bezoek aan de sfeervolste en meestbesproken parenclub van dit moment een gezellige avondje erotisch uitgaan.

Cameratoezicht

In verband met uw eigendommen en die van anderen is er cameratoezicht in de kleedruimtes.