Mystique

Beste Gasten,

We mogen weer open! Vanaf as zaterdag 29 januari gaan de deuren weer open. Let op: Kijk bij Prijzen en Tijden voor de aangepaste tijden die we hanteren. Alvast veel Mystique Plezier toegewenst.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

M

Huisregels

Regels om de sfeer leuk te houden

In parenclub  Mystique is alles perfect geregeld. Je moet helemaal niets, maar er mag een heleboel. Om een geweldige avond te hebben zijn er wel wat regeltjes nodig. Volg je deze, dan stijgt de kans op een geweldige avond.

We hebben in Mystique zo min mogelijk regeltjes, het is immers jullie avond! We laten dan ook het liefst zoveel mogelijk aan jullie zelf over. Misschien wil je wat langer spelen en uitdagen in je spannende uitgaans-outfit? Heb je een opwindende date? Kom je voor een heftige vrijpartij of gewoon voor een gezellig avondje uitgaan, iedereen is welkom; het kan allemaal en er moet helemaal niets. Dat alles neemt niet weg dat we wel een paar afspraken willen maken

Een ‘nee’ is altijd en voor iedereen een ‘nee’ en toon respect voor elkaar.

Bij inschrijving als lid is legitimatie verplicht PRINT hier het inschrijfformulier uit en vul het thuis volledig in (zie ook: afd. Prijs & tijd – Lidmaatschapspas). 

We voeren een streng anti-drugsbeleid en zullen hier scherp toezicht op houden. Als we constateren dat er gasten zijn die zich hier niet aan houden, zijn wij genoodzaakt passende maatregelen te nemen.

Mocht je nu toch iets opvangen of zien , kom aub even naar ons en vertel het ons geheel anoniem, zo houden we het schoon en gezellig.

Mobiele telefoons dienen, ivm film en foto mogelijkheid, altijd opgeborgen te worden in de kledinglocker.

In de erotische ruimtes mag er geen drank/glaswerk meegenomen worden. Dit geldt voor alle erotische ruimtes boven en beneden. Dit in het kader van ieders veiligheid.

Gepaste casuel uitgaanskledij is een must . We laten graag nette mensen binnen . Dat betekent dat camping kledij niet is toegestaan. Parenclub Mystique behoudt zich het recht voor om bezoekers te weigeren die zich niet aan deze kledij wensen  houden . 

Iedereen is in onze club welkom, mits de regels gerespecteerd worden. Over deze regels die wij als Parenclub stellen is geen discussie mogelijk. Echter u ziet de regels zijn bijna vanzelfsprekend. Mochten 1 van deze regels verbroken worden, dan is Parenclub Mystique u gerechtigd te weigeren aan de deur of zelfs te verwijderen uit de club.