Mystique

Beste Gasten,

We mogen weer open! Vanaf as zaterdag 29 januari gaan de deuren weer open. Let op: Kijk bij Prijzen en Tijden voor de aangepaste tijden die we hanteren. Alvast veel Mystique Plezier toegewenst.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

In parenclub Mystique is alles perfect geregeld. Je moet helemaal niets, maar er mag een heleboel. Je komt binnen in normale nette (uitgaans) kledij, je betaalt de entreeprijs en krijgt een sleuteltje van een kledinglocker. Je legt daar je spulletjes in en gaat vervolgens naar de bar of we geven een rondleiding, evt een korte uitleg over de huisregels. Aan de bar of in de luxe fauteuils en banken kun je maximaal genieten van de sfeer in Club Mystique.

Er kan een hapje gegeten worden in het sfeervolle restaurant of je daagt je partner uit voor een dans op de dansvloer.

De heren dragen een (mooie) boxer en lopen op blote voeten of nette slippers. De dames dragen meestal een lingerie setje of sexy jurkje met laarsjes of een pump. Het belangrijkste is dat je draagt waar jij je relaxed en sexy in voelt.

Je bent niks verplicht om ergens aan mee te doen, je kan bij de ero ruimtes gaan kijken of ingaan, of een ruimte nemen die jullie samen kunnen af sluiten.
Op vrijdag en zaterdagavond is de gemiddelde leeftijd (paren) tussen de 30 en 50 jaar, het is maar net hoe je je voelt.

Op zondag is de gemiddelde leeftijd (paren) tussen de 40 en 55 jaar en draait de DJ gezellige dansmuziek.

We zijn ook voorzien van een luxe rookruimte.

Alles is bij de prijs inbegrepen, zoals het buffet & drankjes, handdoeken en de (ruime bewaakte) parkeergelegenheid.

Mocht je het inschrijfformulier niet kunnen printen, i.v.m. de leden pas, dan kan je die hier evt. invullen. We hebben geen pin mogelijkheid in de club.

Nog een korte uitleg overeen veel gestelde vraag: wat voor mensen komen er in club Mystique? Antwoord: de gewone mensen die je overal tegen komt.

We voeren ook een anti drugs beleid, en houden ons daar strikt aan ! Mocht je nu toch iets opvangen of zien , kom aub even naar ons en vertel het ons geheel anoniem, zo houden we het schoon en gezellig.

We wensen ieder een prettig verblijf in de grootste en bekendste parenclub van de Benelux.

Hoe verloopt de probeeravond?
In principe is een Foxy probeeravond een normale parenavond. Dwz. dat er alleen paren aanwezig zijn. Wanneer je gaat rondlopen, doe dat dan ook met z’n tweetjes. Medewerkers van Foxy zullen deze avond aanwezig zijn om jullie op te vangen. Je krijgt een rondleiding en we laten je kennismaken met andere “beginners” zodat je je vanaf het begin op je gemak voelt. Op de probeeravond betaal je het normale all. incl. entreetarief van 80 euro , jullie krijgen ook kortingsbonnen voor de volgende keer en en het ledenpas, dus meld je nu aan op probeeravond@upcmail.nl. Je kijkt de kat uit de boom, kunt eten en drinken wat je maar wilt, vragen stellen, maar durf of wil je je om 22.30 u. niet om te kleden, dan kun je de club vrijblijvend verlaten en krijg je 25 euro van de entreeprijs retour. Even goede vrienden……. Wil je wèl blijven en meemaken wat er verder allemaal gebeurt, dan garanderen wij jullie een fantastisch ero avondje en zal er een wereld voor jullie opengaan.

Wil je weten wanneer de probeeravonden zijn, hou dan de agenda in de gaten, daar worden de avonden ruim van te voren aangekondigd.

Team Mystique

** De dresscode gaat op vrijdag en zaterdag en zondag meteen in , dit is om geen drukte bij de kleed ruimtes te krijgen ivm de 1,5 meter. Op maandag, woensdag en donderdag is de dresscode ook meteen direct bij binnenkomst, op verzoek van de dames & heren graag eerst douchen en heb respect voor een dame: nee is nee.