Beste Gasten,

We mogen weer open! Vanaf as zaterdag 29 januari gaan de deuren weer open. Let op: Kijk bij Prijzen en Tijden voor de aangepaste tijden die we hanteren. Alvast veel Mystique Plezier toegewenst.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

Mystique

Mystique: The erotic night out

Formule 1 Kijken

Afgelopen weekend was natuurlijk een historische race tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Hierdoor is de laatste race van het seizoen extra spannend geworden, wie voor de ander eindigt is wereldkampioen. Maar waar ga je zo’n race nou kijken? Bij Parenclub Mystique te Rucphen natuurlijk en wij vertellen je waarom.

Stel Max Verstappen wint de race en wordt Wereld Kampioen, dan is het 1 groot feest. En in Parenclub Mystique eindigen feestjes altijd in………….. uhuh. Maar stel Lewis Hamilton wint, dan kun je achteraf of misschien tijdens nog wel een feestje bouwen. Enige voorwaarde is dat je de race in lingerie moet aanschouwen. Dat zal als parenclubganger waarschijnlijk geen enkel probleem zijn.

Zondag 12 december de laatste Formule 1 race van dit seizoen op een groot scherm te Rucphen. Voorbeschouwing start om 13uur, start race om 14uur.

Parenclub Mystique is geopend van 13uur tm 17uur.

12 december 2021