Mystique

Beste Gasten,

We mogen weer open! Vanaf as zaterdag 29 januari gaan de deuren weer open. Let op: Kijk bij Prijzen en Tijden voor de aangepaste tijden die we hanteren. Alvast veel Mystique Plezier toegewenst.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

Naar de Parenclub

Mystique: The erotic night out

Wij zijn een stel van 42 en 45 jaar jong. Inmiddels al ruim 20 jaar samen, en tussen de lakens nog steeds flink actief. Zo’n twee maanden geleden las ik in een tijdschrift iets over een stel dat naar een parenclub was geweest, en dat ze dit zeer spannend vonden.

Ik maakte een grapje naar Peter, mijn man, zullen we ook eens gaan? “dat is prima” antwoordde hij meteen, ik keek hem aan en vroeg of hij dat meende.
Ja zeker, zei hij, waarom niet? Meteen kreeg ik onderbuik kriebels en ik kreeg meteen zin in seks. Ik trok hem mee naar boven en trok zijn broek uit. Ik zoog hem eerst hard en ging op hem zitten. Tijdens het neuken vroeg ik aan hem of hij het niet raar / erg zou vinden als ik een andere man zou neuken. Peter gaf aan dat hij dat misschien juist geil zou vinden. We werden hier beide zo wild van dat we snel tegelijk klaarkwamen.

We besloten dat ik die week online naar clubs zou gaan zoeken, want ik wou niet in één of andere ranzige tent terecht komen. Ik kwam uiteindelijk uit bij Parenclub Mystique, voor ons een uurtje rijden. We besloten om die vrijdag al te gaan, en we boekte een hotelkamer op een paar kilometer afstand van de club.

Ik pakte alvast meerdere lingeriesetjes in, corsetjes, kousen, en hoge hakken. Vrijdag was het zover, in het hotel aangekomen, eerst lekker in bad. Mijn kutje glad geschoren en daarna mijn lingerie aangetrokken. Toen ik de hotelkamer weer in kwam, zei Peter..Wauw! je ziet er heerlijk uit! Ik vroeg wat hij wel of niet goed vond als we straks in de club zouden zijn, ik had gelezen dat je goede afspraken moest maken met elkaar.

Peter zei dat ik Carte Blanche had, en dat hij wilde dat ik mij zou uitleven. Rond 20.00 een taxi gebeld, en deze was er vrij snel.

Een half uurtje later liepen we met een snel kloppend hart de club binnen. We werden vriendelijk ontvangen en betaalde ons deel. We gingen door een andere deur de club zelf in, meteen een hele geile sfeer. Er zaten al een hoop mensen aan de bar die ons vriendelijk begroeten.

We liepen naar de lockers, en eerst voelde het een beetje vreemd om zomaar in je lingerie rond te lopen tussen vreemde mensen. Dus aan de bar maar meteen wat wijntjes erin.

Na een halfuurtje zijn we op een loungebank gaan zitten waar een ander stel zat. Er kwamen al stel drie mannen bij zitten. Een zeer knappe man kwam rechts naast mij zitten, en stelde zich voor als Tim. Al snel vroeg hij waar we naar op zoek waren. Ik zei dat ik dat nog niet wist, maar voor alles openstond. Al snel legde hij zijn hand op mijn been en streelde over mijn gladde zwarte kousen. Peter keek toe en knikte dat het goed was. Zijn hand gleed over mijn kousen richting mijn kruis. Ik hield hem even tegen en zei plagend…. Nog even wachten lekkertje!

Tim zei, ga je mee naar boven, dan pak ik handoeken. Ik knikte en stond op. Peter zei dat ik kon gaan en dat hij mij wel zou vinden boven. Terwijl ik met Tim naar boven liep vertelde hij dat hij Stucadoor was, dat verklaarde zijn gespierde armen. Hij sloeg zijn arm om mij heen, en het voelde vreemd dat ik seks zou gaan hebben met een man die ik net 30 minuten kon.

Hij nam mij mee in een heel klein kamertje met kijkgaten. We begonnen meteen te tongzoenen, dat kon hij goed! En wat een lichaam! Zijn handen gingen snel over mijn corsetje, mijn borsten en billen. Mijn handen gleden over zijn gespierde borst naar zijn boxershort. Ik trok hem langzaam naar beneden, en wauw! Een zeer grote paal floepte eruit. Peter is niet slecht geschapen, maar die van Tim was zeker 3 cm langer, en ook nog eens dikker. Ook zijn eikel was fors. Tim ging liggen en ik nam zijn pik in mijn mond. Mijn fel rode lippen over zijn eikel. Hij kreunde van genot. Ik probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen, Tim pakte mijn hoofd beet en drukte een beetje. Na een minuut of 10 zei Tim dat ik moest gaan liggen. Hij haalde mijn borsten uit mijn corsetje en zoog aan mijn tepels..hmmmm.

Vervolgens ging zijn tong naar mijn slipje. Hij trok hem opzij, en ik voelde zijn tong over mijn klit. Tim trok mijn stringetje uit, en begon me heerlijk te beffen en vingeren. Soms stak hij zijn tong diep in me, en zoog op mijn klit. Op een moment kroop hij op me en vroeg “met of zonder”? Ik was zo geil dat het mij niets uitmaakte, ik zei, neuk me gewoon!
Tim drukte zijn grote pik in mijn kutje. Alsof er geen einde aan kwam vulde hij me helemaal. Hij begon met zachte diepe stootjes te neuken, en af en toe voerde hij de snelheid op. Als snel kwam ik hard klaar, ik gilde het uit. Tim pakte mijn benen vast en legde deze over zijn schouders. Ik voelde hem nog dieper. Hij begon hard te stoten en hij maakte me helemaal gek!
Elke stoot voelde ik goed en ik kwam al snel nog een keer.

Bezweet ging hij liggen en ik kroop op hem. Ik ging op zijn pik zitten en hij gleed diep in me. Ik bereed hem hard terwijl hij mijn billen vast had. Met zijn vinger streelde hij mijn kontje, en ik voelde hem een stukje in mij gaan.

Ik gaf aan dat dit voor later was. Tim gaf aan dat hij bijna zou komen. “waar mag ik spuiten vroeg hij” Waar je wilt kreunde ik. Hij duwde mij van hem af en pakte mijn hoofd vast. “in je mond wil ik komen”brieste hij terwijl hij zelf aan zijn grote paal trok. Toe ik merkte dat hij op spingen stond opende ik mijn mond en stak mijn tong uit. Met een kreun spoot Tim meerdere stralen warme sperma in mijn mond. Het was bizar veel. Een gedeelte kwam op mijn lippen.

Ik veegde dat naar mijn mond en ik keek Tim geil aan. Die stond bezweet met trillende handen nog met zijn pik in handen. Terwijl ik hem aankeek, slikte ik alles door. Er hing nog een druppel aan zijn pik, en ik zoog hem leeg.

Na even bijgekomen te zijn liepen we het kamertje uit en daar stond Peter, die heeft al tijd staan gluren. Glimlachend gaf hij me een knuffel en vroeg of ik genoten had… Ja knikte ik, heel erg! Ik gaf Tim een kus en zei, misschien tot straks…